4 лунен ден от 08:30 часа на 20 март до

...
4 лунен ден от 08:30 часа на 20 март до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 20 март 2018 година

4 лунен ден от 08:30 часа на 20 март до 08:50 часа на 21 март

Този ден е добър за усамотение и бездейност!

Това е първият от неподходящите дни – счита се за ден на грехопадението. Възможни са всевъзможни изкушения, допустимо е да би трябвало да избирате сред положителното и злото. Затова, 10 пъти помислете преди да вземете решение. Да вземете вярно решение ще ви помогне молитва.

Все още сме под въздействие на Новолунието, а то ни дава значими и огромни промени, които стават с нас и към нас. Събитията през които би трябвало да преминем, ще завършат сериозен цикъл, който тотално ще завърши и ще ни освободи от старите ни способи на държание и деяние. Възможно е да правим голяма смяна с нас самите, а някои от нас ще ги трансформира до неразбираемост.

Вече можем да се съсредоточим върху своите стремежи и по какъв начин да ги удовлетворим. Ще пожелаем да си подсигурим комфорт, удоволствия, и успокоение.

В сънищата могат да попадат вашите родители – анализирайте проблемите, наследени от тях и започвайте да ги решавате. Ако сънувате заплаха, бъдете изключително деликатни.

Денят ще ни накара да се подадем на доста удоволствия, комфорт и успокоение. Но, в случай че решите да действате по някои ваши проекти, всичко ще върви с лекост.

Ще чувствате в себе си огромна мощ и мощност. Ще усещате огромен прилив на сила, която ще блика с цялостна мощ от вас. Ще желаете да покорите света.

Вечерта в 18.17ч. настава Пролетното равноденствие и астрономическата пролет!

Нов стадий и нов старт в живота ни, всичко ново ще влезе и ще ни помогне да тръгнем по един ярък и чист път!

Ще търсите връзка, другарство с околните хора, с приятелите си, всичко ще е хармонично и прелестно, и ще докара до удобни резултати.

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е целесъобразно да се вършат интервенции на гърлото и шията, както и на хранопровода.

През този ден можем да бъде чувствителни към хранителни артикули, и по тази причина би трябвало да сме деликатни при подбора на храна. Гладуването е противопоказно. Храната да е качествена и в умерено количество. Добро време за зачатие.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР