39-годишният Стойчо Ст. е привлечен към наказателна отговорност за нанасяне

...
39-годишният Стойчо Ст. е привлечен към наказателна отговорност за нанасяне
Коментари Харесай

Задържаха мъж за нанасяне на телесна повреда на бившата му приятелка

39-годишният Стойчо Ст. е притеглен към наказателна отговорност за нанасяне на междинна телесна щета на някогашната си другарка – закононарушение по член 131а, по отношение на член 129 от Наказателен кодекс. С разпореждане на прокурор в Районната прокуратура във Варна мъжът е арестуван до 72 часа. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.
На 28 май, към 19.50 ч., 28-годишната жертва на обвинения е била призната в болничното заведение след нанесен побой. В Спешния център тя съобщила за причинителя на насилието, като показала някогашния си другар Стойчо. Същата вечер той пристигнал в квартирата на младата жена, с която бил разграничен от няколко години. Нанесъл й побой, в резултат на който дамата има фрактура на ребро и пневмоторакс.
39-годишният обвинен е осъждан няколко пъти. Последната ефикасна присъда за държане на наркотични субстанции изтърпял в края на предходната година и излязъл от пандиза.
В понеделник, 1 юни, Районната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския областен съд за налагане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на обвинения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР