39-годишният Мартин Чикалов, балетист в Държавната опера в морския град,

...
39-годишният Мартин Чикалов, балетист в Държавната опера в морския град,
Коментари Харесай

Варненци На Бунт След Трагичната Смърт На Балетиста Мартин Чикалов!

39-годишният Мартин Чикалов, балетист в Държавната опера в морския град, бе затрит от водач на лек автомобил " БМВ " на 10 септември на бул. " Осми крайморски полк ". Водачът избяга, а макар напъните на лекарите, балетистът умря.

Късно нощес от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че лидерът е арестуван, а по неофициална информация той се е предал самичък в наличието на юрист. Очаква се през днешния ден да бъде дадена повече информация от прокуратурата.

Според очевидци обаче водачът на БМВ-то е карал рисково и преди да блъсне Чикалов, който е бил с велосипеда си. Според хората, мъжът е карал с превишена скорост по целия бул., като за малко да се удари в различен автомобил.

Мартин Чикалов е живеел единствено със своята майка. Във Facebook негови другари и близки приканиха за даряване на средства за погребението му. Парите към този момент са събрани, а 39-годишният балетист ще бъде изпратен в последния си път през днешния ден в 12 часа на новите гробища в Тополи.

" Мартин беше страховит другар, предан на музиката, на операта. Потресени сме от случилото се ", сподели Христина Костадинова, негова близка другарка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР