39-годишният мъж трябвало да уточни с шефовете си къде да

...
39-годишният мъж трябвало да уточни с шефовете си къде да
Коментари Харесай

Полицията В Холандия Стъжни Живота На Гурбетчия От Дупница

39-годишният мъж трябвало да посочи с шефовете си къде да достави пратката от товарния автомобил, с който се придвижвал.

Така мъжът си платил санкцията от 469,40 лева по сметката на Окръжния съд, която е левовата равноценност на 240 евро - глоба от полицията в Холандия за държане в ръка на мобилен телефон по време на шофиране.

Магистратите от Кюстендил признаха решението за налагане на финансови наказания, постановено в Кралство Холандия, влезнало в действие още през март тази година. Производството по делото бе по реда на Закона за признание, осъществяване и изпращане на решения за конфискация или лишаване и решения за налагане на финансови наказания /ЗПИИРКОРНФС/.

Плащането на санкцията е неотложно, защото в противоположен случай дупничанинът си отрязва опцията да работи като камионджия в страните от Общността.

Иначе той се яви персонално в правосъдното съвещание, като показа вносна записка за банков превод по сметка на Окръжен съд - Кюстендил в размер на 470 лева - левовата равноценност на 240 евро.

Статистиката демонстрира, че пет са общо завършилите с решения за български жители каузи в Окръжен съд - Кюстендил с производства по реализиране на интернационална правна помощ по наказателни каузи.

В останалите 4 става дума за доказани наказания за превишена скорост и неспазване на отдалеченост за по над 100 евро в разнообразни страни от Европейски Съюз.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР