39-годишната Зара Тиндъл, която е най-възрастната внучка на кралица Елизабет,

...
39-годишната Зара Тиндъл, която е най-възрастната внучка на кралица Елизабет,
Коментари Харесай

Второ правнуче за кралица Елизабет в рамките на месец и половина

39-годишната Зара Тиндъл, която е най-възрастната внучка на кралица Елизабет, е родила третото си дете.

Момченцето, чието име е Лукас Филип, се е родило в неделя в дома на Зара и брачна половинка й, 42-годишният някогашен национал по ръгби Майк Тиндъл. Името на детето е определено в чест на брачна половинка на кралица Елизабет, принц Филип, който на 10 юни ще навърши 100 години!

Двойката. „ Бих предпочел този път да е момче. Имаме две девойки, тъй че ще е по-добре да бъде момче “ – показа тогава Майк Тиндъл.

Зара и Майк подписаха брак през юли 2011 година и са родители на 7-годишната Миа и 2-годишната Лена. Появата на Лена бе предшествана от сложни моменти за фамилията, тъй като Зара претърпя два спонтанни аборта.

Зара е едно от двете деца на – единствената щерка на Елизабет Втора. Тя и брат й Питър са от първия брак на Ан с олимпийския първенец в конния спорт Марк Филипс, завършил с бракоразвод през 1992 година

Третото дете на Зара е десето подред правнуче за Елизабет II. В началото на февруари кралското семейство се усили с още едно момченце. Друга внучка на Елизабет Втора, принцеса Юджини, – Аугуст Филип, който също е кръстен на прародител си.

Още фотоси и вести за кралското семейство ще откриете в
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР