''С точност до един ''измислените гласоподаватели'' на местните избори са

...
''С точност до един ''измислените гласоподаватели'' на местните избори са
Коментари Харесай

482 347 измислени гласоподаватели на местните избори?

''С акуратност до един ''измислените гласоподаватели'' на локалните избори са 482 347. Освен това има и измислени ЕГН-та в България - те са подправени, само че годни. Важна е последната цифра, която е контролна и се пресмята по комплициран метод. Списъкът съдържа мъже с женски ЕГН-та и дами с мъжки ЕГН-та. Възможно избрани хора да имат две персонални карти'', това разкри експертът по фирмено разузнаване Георги Крушков в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

''Възможно е да се направи такава операция, само че това е невероятно да се случи единствено посредством ЕСГРАОН, би трябвало и полицията да взе участие, тъй като те дават отговор за издаването на персонални карти. Казвам, че тези ЕГН-та биха могли да бъдат добавени към изборните описи. Наивен съм и вървях да запитвам в ЕСГРАОН. Там ми споделиха, че това, което демонстрирам, е инцидентна грешка'', съобщи още Крушков.

''Данните, които употребявам са обществени. Те са от Националния статистически институт (НСИ) и от Централната изборна комисия (ЦИК)'', посочи той и добави, че данните от ЦИК и данните от статистиката се разминават. Според Крушков това е елементарна аритметика на равнище 4-и клас, която не би представлявала компликация и за дете..
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР