''Разчита се на прекъсната връзка. При нас поколенията, всяко живее

...
''Разчита се на прекъсната връзка. При нас поколенията, всяко живее
Коментари Харесай

Ренета Инджова пред ФАКТИ: Правителството ни се дискредитира в международен план

''Разчита се на прекратена връзка. При нас поколенията, всяко живее в своята ера и в своето време, и в предходния ви събеседник (б.р. засяга Осман Октай), който е един добър анализатор. Виждаме тази прекратена връзка сред хората и представители на разнообразни групи в нашето общество. То е една несвързана цялост от части, които ние в никакъв случай не събираме дружно и властимащите разчитат на това - всякога да се повтарят едни и същи неща. Това население тук се държи в подобен статус, който разрешава да бъде необразовано, да бъде употребявано, да бъде ограбвано, да бъде манипулирано''. Това съобщи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ някогашният длъжностен министър председател на България (октомври 1994 - януари 1995 г.) Ренета Инджова.

''Днес дадоха отговор, че не са с необятно затворени очи, представителят на Европейската комисия. Няма да вземат отношение към характерни събития, които се случват в България. И тази комисия, която е за съдействие и инспекция на господство на закона, вижте каква симбиоза в една комисия... Тя ще реализира по едно и също време и съдействието, и контрола. Невъзможна работа. Тя щяла да продължи да следи.

Исках да кажа, че нещата се следят с необятно затворени очи и умишлено се толерират. Аз приканвам от няколко дни Европейската комисия и цялата тази плеяда от институции да одобри, че заплахата, която представляваме, е и заплаха за тях, тъй като нещата, които са сътворени с европейските фондове и с цялото ни съдействие от 2007 година насам, са риск и за тях. Пазенето е поради това, че в случай че се вдигне чадърът, може да се разкрият и неща, които от тяхна страна са сътворени'', счита Ренета Инджова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР