''Поканата беше на ниво заместник-председатели, но не това беше важното.

...
''Поканата беше на ниво заместник-председатели, но не това беше важното.
Коментари Харесай

Христо Иванов пред ФАКТИ: Да сменим Бойко с Корнелия, за нас това не е съдържателна промяна

''Поканата беше на равнище заместник-председатели, само че не това беше значимото. Ние имаме поредна позиция за това, че това ръководство е нездравословно и то би трябвало да си отива. Така че, в случай че бяхме показани в сегашния парламент, щяхме да гласуваме ''за'' на вота на съмнение. Но отвън това не виждахме безусловно никаква причина да организираме сходни съвещания и по тази причина не се отзовахме на поканата'', това съобщи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ съпредседателят на политическото обединяване ''Демократична България'' и някогашен министър на правораздаването Христо Иванов във връзка отправената покана от страна на Българска социалистическа партия към ''Демократична България'' за съвещания по отношение на идния избор на съмнение против кабинета ''Борисов 3'', който бе импортиран точно от левицата, а повода за него е неуспехът на държавното управление в екологичния бранш.

''Ние не бягаме като демон от тамян от логичен политически спор. Не виждаме смисъл в показни политически извършения, които задават резултати, които ние не виждаме смисъл в тях. Ако от Българска социалистическа партия биха желали да седнем да беседваме, да чуят нашите причини и оценката за положението в страната по принцип, аз персонално не бих отказал, само че не мога да наемам останалите сътрудници в обединението. Както не бих отказал на никоя друга основна политическа мощ в България. Но едно е да проведем действителен диалог, друго е да предпоставим излаз от разговора'', добави Иванов по отношение на поканата на Българска социалистическа партия към ''Демократична България''.

''Самият факт, че най-големият поддръжник на ръководещата ГЕРБ - Движение за права и свободи ще взе участие в този избор от страната на Българска социалистическа партия, демонстрира, че значително цялото това упражнение, за жалост е една бутафория, има огромна степен на фасадност. Не ни търсете в броене, при което Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са от едно място, ние няма по какъв начин да се наредим до тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР