''Натискане, натиск? Няма такова нещо. Това какво казва Силвия Великова,

...
''Натискане, натиск? Няма такова нещо. Това какво казва Силвия Великова,
Коментари Харесай

Генералният директор на БНР: Натискане, натиск? Няма такова нещо

''Натискане, напън? Няма такова нещо. Това какво споделя Силвия Великова, си е неин проблем и тя си носи отговорността. Аз не съм водил такива диалози със Силвия Великова. Нека способените органи си свършат работата. Естествено, че никой не ми се е обаждал от прокуратурата. Това е доста елементарно недоказуемо'', това съобщи генералният шеф на БНР Светослав Костов пред журналиста Сашо Диков във връзка невижданата рецесия в БНР. Криза със мощен привкус на цензура и напън против свободата на словото. Думите на генералният шеф на БНР бяха излъчени в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

''Ако има напън върху публицист от Радиото, аз ще съм първият, който ще излезе да го отбрани. Никой не ми е звънял за Силвия Великова или различен публицист от Радиото. Бойко Борисов на мен не се е обаждал'', съобщи още той.

''Тя не е махана, с цел да бъде върната. Аз няма да изпадам в коментар на думите на Силвия Великова. Моята концепция и на сътрудниците е това напрежение да се отрази най-слабо на Българското национално радио. Оставката на Николай Кръстев е призната, той е доста добър експерт, само че не го оставиха да работи. Не усещаше подкрепа'', добави Костов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР