''Изпращаме една извънредно трудна година, която обърна света с главата

...
''Изпращаме една извънредно трудна година, която обърна света с главата
Коментари Харесай

Плевнелиев: Винаги е по-лесно да критикарстваме, отколкото да решаваме проблемите

''Изпращаме една изключително сложна година, която обърна света с главата надолу. Винаги е по-лесно да критикарстваме, в сравнение с да решаваме проблемите''. Това съобщи пред медии някогашният държавен глава Росен Плевнелиев след края на инспекцията по построяването на постройката, в която ще се обитава суперкомпютъра на територията на " София Тех парк ",

''Днес в най-тежката рецесия нито един модизационен план не е спрян, тъкмо противоположното – извършва се с високи темпове. Това е мъдро ръководство на управническия запас, който е доста ограничен'', добави Плевнелиев, представен от Novini.bg.

''Какво се случва тук, в тази постройка? Преди четири месеца нямаше нищо и направихме първа копка. В края на януари ще бъдем подготвени със постройката. Европейска комисия ще достави един от деветте най-мощни компютъра в Европа у нас. Големи и дребни компании ще употребяват този център за върхови проучвания. Дълбок реверанс за всички в това мрачно време, в което доста политици избраха времето, с цел да се обясняват'', уточни в умозаключение някогашния президент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР