''Аз познавам Васил Миков от 1989 година. Жалко за този

...
''Аз познавам Васил Миков от 1989 година. Жалко за този
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Трябва да се иска обяснение от Цацаров за случая с Васил Миков

''Аз познавам Васил Миков от 1989 година. Жалко за този човек. Той беше извънредно почтен човек, дори бих споделил прекомерно. Искам да подчертавам върху извънредно значим миг. Самоубийството също може да е закононарушение при избрани условия, когато би трябвало да бъдат преследвани хора, които с унижаването на несъмнено лице, са го довели до самоубийство''. Това съобщи ръководителят на ДСБ и съпредседател на обединяването ''Демократична България'' ген. Атанас Атанасов в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком. Поводът за гостуването му там, както и за съответното изявление, е гибелта на прокурора Васил Миков, породена от самоубийство.

''Трябва да отговори основният прокурор, дали е оповестено досъдебно произвеждане, какви са подбудите за самоубийство на този човек? Трябва да се изиска това пояснение от Цацаров. Ако е оказван тормоз, тези, които са го тормозили, би трябвало да бъдат преследвани наказателно'', съобщи още ген. Атанасов.

''Последно го видях април или май тази година, на Витошка. Човекът ми сподели: аз съм един високоплатен пенсионер. Работа не ми дават. Такъв самостоятелен човек, високообразован, човек с необятна просвета, очевидно такива хора там не могат да бъда търпени'', разяснява още по тематиката Атанас Атанасов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР