''Аз имам чувството, че това е нещо като целенасочена политика

...
''Аз имам чувството, че това е нещо като целенасочена политика
Коментари Харесай

Станка Желева, дъщеря на Желю Желев, пред ФАКТИ: България се управлява като по учебник на ДС

''Аз имам възприятието, че това е нещо като целенасочена политика на давност. Смятам, че татко ми е доста неуместен като политическа фигура за доста хора, тъй като той беше даван постоянно за образец като един некорумпиран, почтен политик. За доста малко български политици това може да бъде казано. Дори и враговете му в никакъв случай не са могли да го уличат в нещо користно. Баща ми беше човек на концепциите, беше човек с идея за нещата, с визии. Неговата движеща мощ не бяха персонални, стопански ползи, бяха просто хрумвания, които той отстояваше и които той прокарваше от самото начало, до момента в който се занимаваше с политика'', това съобщи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Станка Желева - щерка на доктор Желю Желев, който е първият за България демократично определен президент.

''Виждаме, че сега в политиката няма хора с хрумвания. Няма хрумвания. Има единствено ползи и хора с ползи, които се пазят по един жесток метод. Смятам, че просто единствено като отвори човек един вестник, или тв приемника, или обществените медии, и като види какво се написа... просто се чудим в какво време живеем'', сподели Станка Желева.

''В рамките на шегата, България е една от дребните страни, която има държавен глава и министър-председател - военачалник. Заедно със Северна Корея, това в границите на шегата'', вметна тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР