''Атаките по мен винаги съвпадат с някакъв предизборен перио''д, заяви

...
''Атаките по мен винаги съвпадат с някакъв предизборен перио''д, заяви
Коментари Харесай

Цветанов определи атаката срещу него като ''тактическо мероприятие''

''Атаките по мен постоянно съответстват с някакъв избирателен перио''д, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, представен от БГНЕС.

За следващ път Цветанов разяснява тематиката за добития от него в края на 2018 година първокласен апартамент в София, за който в разнообразни медийни изявления се появи информация, че е закупен на доста по-ниска от пазарната цена. Темата се разрасна, откакто стана ясно, че с жилища от същата фирма-строител са се сдобили още правосъдният министър Цецка Цачева и депутатът от ГЕРБ и някогашен министър на културата Вежди Рашидов.

Цветанов към този момент неведнъж се опита да орповергае изказванието за слоупотреба с властта като акцентира, че с цел да придобие новото си жилище е трансферирал на строителната компания два от своите остарели жилища и е доплатил по банков път сумата от 100 хиляди лева, за която е изтеглил заем.

Коментар по тематиката направи и президентът Румен Радев, съгласно който „ казусът с жилищата надалеч надвиши обсега на една имотна договорка, тъй като директно рефлектира върху доверието в политическата класа и държавността “.

„ След като Румен Радев към този момент взима страна, всеки може да си направи сметка, два месеца преди изборите, каква е главната опорна точка, по която ще се движат нашите политически съперници. Неформалният водач на Българска социалистическа партия би трябвало да заеме позиция, както го направи и уважаваната от мен Корнелия Нинова “, съобщи Цветанов в коридорите на Народното събрание.

От през днешния ден обаче се появи и нова информация – заместник-министърът на спорта Ваня Колева, която е и кумица на шефа на парламентарната група на ГЕРБ, се оказа негова съседка в първокласната постройка. „ Нейният брачен партньор е осми на международното по колоездене преди 20-30 година Имат един прекрасен, сериозен бизнес от 30 година, мисля, че и повече. Защо да не може да си разреши да си купи апартамент? “, попита отна собствен ред Цветанов.

Той изрично отхвърли новото му жилище да е закупено на преференциална цена, по-ниска от пазарната. Попитан дали има информация дали политици от опозицията имат сходни първокласни жилища, той отговори: „ Предполагам. Нито знам, нито ме интересува “.

„ Всичко, което съм направил, съм го направил в сходство с българското законодателство “, безапелационен е Цветанов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР