38-годишен мъж с френско и турско гражданство беше задържан, след

...
38-годишен мъж с френско и турско гражданство беше задържан, след
Коментари Харесай

Заловиха наркотрафикант с дрога за 10 млн. лева

38-годишен мъж с френско и турско поданство беше арестуван, откакто пренесъл през границата на страната 104,940 кг хероин и 90 г хашиш на обща стойност 9 445 050 лв..

На 15 август 2022 година на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево от Турция в България влезнал лек автомобил с непозната регистрация. С обвинения Х.А. в колата пътували за Франция брачната половинка му и двете им малолетни деца, както и домашните им любимци – две кучета. По метода „ разбор на риска “ лекият автомобил бил отклонен за щателна митническа инспекция. В тайници в пода под предните седалки на транспортното средство и в аварийна гума на автомобила митническите чиновници разкрили укрити общо 210 пакета. 209 от тях съдържали ярко бежово прахообразно вещество, което при тестване с полеви наркотест реагирало на хероин, а веществото от последния пакет реагирало на хашиш.

Мъжът е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “. По случая е формирано досъдебно произвеждане, а следствието продължава.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР