363 кутии нелегални цигари, закопани в земята , откриха и

...
363 кутии нелегални цигари, закопани в земята , откриха и
Коментари Харесай

Митничари откриха 1363 кутии с цигари закопани във Врачанско

363 кутии незаконни цигари, закопани в земята, откриха и задържаха чиновници от митница Лом, оповестиха от Агенция „ Митници ”.
 zaroveni_cigari201802a  zaroveni_cigari201802b  zaroveni_cigari201802c
Незаконните тютюневите произведения са били открити при акция на отдел „ Митническо разузнаване и разследване“ в склад за култивиран камъни в област Враца. При огледа митническите чиновници разкрили вкопани изцяло в земята два пластмасови бидона, които са употребявани за тайници и били замаскирани с каменни плочи. В тях били натъпкани 1363 кутии с 27 260 цигари от марките „ Corset“, „Karelia“, „FM“, „Calypso“, „Compliment“ и „ R.G.D.“, всички без български акцизен бандерол. По случая е формирано досъдебно произвеждане в Митница Лом. Заравянето в земята бидони за скривалища за контрабанден тютюн очевидно е измежду новите, само че към този момент разкрити практики на търговците на незаконни цигари, разясняват митничари.

В края на предходната година, при инспекция в региона на Горна Оряховица митническа мобилна група откри пет вкопани в земята бидона, евентуално употребени за запазване на незаконни цигари. В непосредственост до бидоните бе открит и черен найлонов чувал с 119 кутии цигари без български бандерол, от марките „ Roseman“ и „ Corset“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР