360 швейцарски предпазни гащеризони за многократна употреба като дарение получи

...
360 швейцарски предпазни гащеризони за многократна употреба като дарение получи
Коментари Харесай

Дариха предпазни гащеризони за медиците на първа линия в Пловдив

360 швейцарски защитни гащеризони за многократна приложимост като подаяние получи Областният спешен щаб в Пловдив и призова- в случай че още жители и компании желаят да оказват помощ в обезпечаването на защитни дрехи, да се обадят до 16 часа на Областна администрация. Доставчикът на костюмите ще резервира още бройки до този час. Облеклата са предопределени за медицинския личен състав, който на първа линия преглежда и лекува пациенти с потвърден корона вирус или подозрения за него., те са от най- висок клас и подлежат на химическа стерилизация. 345 гащеризони за многократна приложимост с различен тип дезинфекция, само че също по този начин ефикасни, подарява персонално проф. Илиян Дойков, шеф на УМБАЛ " Каспела " в Пловдив.  С дарителски средства се построява и оборудва и вирусната лаборатория на територията на Инфекциозна клиника. РЗИ- Пловдив преразпределя маски и ръкавици.
Вече работи откритият незабавен денонощен кабинет в УМБАЛ " Каспела ", сподели проф. Илиян Дойков, шеф на болничното заведение. Има прегледани пациенти, нито един не е приет в болница. Според него, на 13-ия ден от епидемията е отминал първичният прочувствен потрес и хората към този момент не приписват всяко оплакване- било то болен зъб или подобни- на вирусното заболяване, ситуацията малко или доста се е успокоила. Предстои да бъде отворен сходен кабинет в Транспортна болница.
Двата нови случая в Пловдив са на млади пациенти, 21 годишни, те са приети в болница, с потвърден корона вирус и в положително положение. Нямат връзка между тях, контактите им са открити и се изследват. 
1743-ма души са под карантина в Пловдив, 124 души към този момент могат да напущат домовете си в режима на ограниченията, защото срокът на изолацията им е изминал. 
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 26 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР