36% от анкетираните в проучване твърдят, че ще купуват повечеХората

...
36% от анкетираните в проучване твърдят, че ще купуват повечеХората
Коментари Харесай

Дронове щели да стимулират онлайн търговията

36% от интервюираните в изследване настояват, че ще купуват повече

Хората са по-склонни да пазарят онлайн, в случай че доставките се правят с дронове
(снимка: CC0 Public Domain)

Над една трета от онлайн купувачите биха пазарували повече, в случай че доставките на поръчаните артикули се правят с дронове, откри изследване на изследователската компания Clutch.

Докато 39% от интервюираните не придават значение на това дали дрон ще им доставя поръчката, цели 36% споделят, че ще пазарят по-често, в случай че стоките идват с безпилотен уред. Останалите 25% от интервюираните щели да поръчват по-малко, в случай че знаят, че дронът ще доставя продуктите.

Прави усещане, че 33% от участниците в изследването акцентират като преимущество на доставката с дронове по-високата скорост на осъществяване на поръчката. 21% от интервюираните считат, че потреблението на дронове може да понижи цената на доставката.
още по тематиката
Един от всеки пет респонденти се притеснява, че пакетът може да се повреди по време на доставка с дрон. Приблизително същия брой купувачи се тормозят, че дронът ще бъде откраднат или хакнат.

Очевидно фирмите във веригата за онлайн търговия ще би трябвало да положат повече старания, с цел да отстранен рисковете и да разсеят предразсъдъците по отношение на доставките с дронове. Като цяло 31% от онлайн купувачите са оптимисти за новия способ на доставки.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР