36-годишният рецидивист Венцислав Дамянов, който беше задържан след акция в

...
36-годишният рецидивист Венцислав Дамянов, който беше задържан след акция в
Коментари Харесай

Ново обвинение срещу рецидивиста от Световрачене, задържан е за 72 часа

36-годишният рецидивист Венцислав Дамянов, който беше арестуван след акция в софийските села Световрачене, Войнеговци и град Нови Искър, е с ново обвиняване.

Това разгласи на брифинг административният началник на Софийска районна прокуратура Невена Зартова.

След в началото повдигнатото обвиняване по делото е показан нов магнитен притежател, който съдържа данни за ново закононарушение, осъществено от обвинения, сподели Зартова. Флашката с доказателствата е показана от един от очевидците по досъдебното произвеждане.

Материалите съдържат данни за принуждение и експанзия, по отношение на няколко присъстващи на мястото на случая лица.



На Венцислав Дамянов е повдигнато ново обвиняване за осъществено от него безчинство. Обвиняемият е арестуван за 72 часа по ново дело по новото обвиняване.

Хулиганството е осъществено в края на месец юли, в наличието на доста лица. Той е нанасял удари на две от лицата и е отправял обидни реплики на някои от тях.

Иво Илиев, зам.-административен началник на СГП съобщи, че делата против Венцислав Дамянов ще бъдат взети под специфичен контрол.



Акцията по новото задържане на Дамянов се случи ден откакто той беше пуснат под " домакински арест ", защото поданици на Световрачене се оплакаха от принуждение от него против тях.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР