35-годишната Лейди Гага отпразнува 10-годишнината от издаването на значимия си

...
35-годишната Лейди Гага отпразнува 10-годишнината от издаването на значимия си
Коментари Харесай

Лейди Гага се появи в шокиращ вид на годишнината от Born This Way - slava.bg

35-годишната Лейди Гага отпразнува 10-годишнината от издаването на значимия си албум "Born This Way " на 23 май. По този мотив кметът на Западен Холивуд Линдзи Хорват подари на звездата символичните ключове на Лос Анджелис.

"Благодарим ви, че ни вдъхновихте да се обичаме и да се гордеем със себе си ", сподели кметицата.

Звездата пристигна на церемонията по доста незабравим метод - със скъсани черни мрежести чорапогащи, лилави лачени ботуши на огромна платформа и черна тениска, завързана начело на възел. Тя бе допълнила визията си с огромен брой солидни вериги. Звездата повтори външността си от началото на 2010 година с огромни очни линии и блестящо червило.

В чест на албума на певицата по улиците на града покрай именития гей бар LA The Abbe се появи рисунка с името на нейния диск. Той бе оцветен в дъгови цветове, с цел да символизира LGBTQ общността. "За мен е чест. Ще оценявам това. Обещавам, че постоянно ще бъда тук в този ден, с цел да чествам, да се веселя, да рева и да се дръзвам с вас ", сподели певицата.

Стефани Джоан Анджелина Джерманота се ражда на 28 март 1986 година и е по-голямото дете на италиански емигранти. Още от учебно заведение мечтае за звездна кариера, а съучениците ѝ я подиграват и тормозят. Отначало се насочва към актьорство, само че откакто се проваля на редица кастинги, се ориентира към музиката.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР