34-тото издание на Празници на изкуствата Аполония започва на днес,

...
34-тото издание на Празници на изкуствата Аполония започва на днес,
Коментари Харесай

Започва 34-то издание на Празници на изкуствата Аполония

34-тото издание на Празници на изкуствата " Аполония " стартира на през днешния ден, 31 август и ще продължи до 8 септември в Созопол. Ще бъдат показани над 70 културни събития, измежду които обичаните на публиката " Цената на триумфа ", " Книжна Аполония " и " Детска Аполония ".
За седма поредна година обичайните за фестивала срещи " Цената на триумфа " ще показват достиженията на известни хора на изкуството. Писателят Георги Господинов и художникът Греди Асса ще бъдат измежду първите създатели, които ще споделят с публиката мислите си за провокациите по пътя към триумфа. Графичният дизайнер, плакатист и аниматор Теодор Ушев и режисьорът Владимир Люцканов също ще вземат присъединяване в диалозите на тематика осъществения блян, мечтаното осмисляне на всеки труд, визията за съвършенството и признанието на публиката.
По време на фестивала особено място за всички ценители на литературата заема " Книжната Аполония ". За трета поредна година известни издателства ще вземат участие в събитието и ще показват свои определени създатели и произведения. Сред издателските къщи, които ще покажат най-хубавите литературни творби на редица български и задгранични гении, са ИК " Жанет 45 ", ICU, " Лексикон ", " Artline Studios " и други
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР