"Пътешествието ни в Шампионската лига бе изключително вълнуващо досега и

...
"Пътешествието ни в Шампионската лига бе изключително вълнуващо досега и
Коментари Харесай

Клоп: Искаме да завършим пътешествието по най-добрия начин


"Пътешествието ни в Шампионската лига бе извънредно вълнуващо до момента и желаеме да го приключим по най-хубавия вероятен начин", съобщи мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп, пет дни преди дуела с Реал Мадрид в Киев.

Наставникът на мърсисайдци показва оптимизъм преди най-важния мач за сезона за "червените". "Чувстваме се добре и имаме вяра, че заслужаваме да бъдем на край, тъй като играхме на равнище във всичките си мачове. Опитът е значим в живота, само че не е единственото значимо нещо във футбола. Опитът е преимущество, само че ние можем да отговорим с готовност, подготвеност, конфигурация и труд. Имаме задоволително време да се подготвим за този мач. Успяхме да създадем доста неща, без да се постанова да ги вършим небрежно в две-три подготвителни сесии", разяснява Клоп.

Централният бранител на отбора Деян Ловрен също разяснява идната среща. "Това е най-големият ни късмет в живота, за някои от нас може би единствен подобен късмет. За всички ни това е първи край в Шампионската лига. Знаем защо играем и какъв брой труд положихме от първия ден", показа Ловрен. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР