34-годишният пианист Андрей Картунов е новият областен председател на МО

...
34-годишният пианист Андрей Картунов е новият областен председател на МО
Коментари Харесай

34-годишeн пианист е новият областен лидер на младите социалисти във Велико Търново

34-годишният пианист Андрей Картунов е новият регионален ръководител на МО в Българска социалистическа партия във Велико Търново. Той беше определен с 12 гласа на миналото отчетно-изборно заседание. Заместници на Картунов в двугодишния мандат ще бъдат общинският консултант от Свищов и зам.-председател на Общински съвет, София Вергилова-Георгиева, общинският консултант от Полски Тръмбеш Ивелина Тодорова и ръководителят на младежкото обединяване във Велико Търново Жулиета Войнова. Досегашният ръководител Силвия Георгиева беше определена за член на Националния съвет на МО на миналата отчетно-изборна конференция.

Андрей Картунов е от Лясковец и общински консултант от Българска социалистическа партия. Средното си обучение приключва през 2007 година в музикалното учебно заведение в Русе със компетентност пиано. Специализира в немските градове Карлсруе и Берлин. Лауреат е на 8 национални и интернационалните състезания за пиано. Има голям брой приключени майсторски класове за пиано в страната и чужбина и 4 независими концерта. Картунов е приключил и ВУ " Свети Кирил и Методий " със компетентност " Музикална педагогика ". " Ще работя за привличане на повече младежи към левите политики, за затвърждаване на структурите в общините и за основаване на нови. Държа на морала в връзките и имам вяра, че идващите две години ще бъдем мощен екип ", съобщи след избора Картунов.

Великотърновските социалисти възвърнаха партийната организация " Бузлуджа 1 ", която е петата възрадоне конструкция след тези в Пушево, Емен, Ресен и Русаля.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР