34-годишният мъж, който снощи бе открит гол, с прободна рана

...
34-годишният мъж, който снощи бе открит гол, с прободна рана
Коментари Харесай

Борят се за живота на младия мъж, открит гол, намушкан и завързан за дърво край Бузлуджа

34-годишният мъж, който нощес бе открит гол, с прободна рана в корема и завързан с тиксо за дърво в подножието на връх Бузлуджа, е опериран в болничното заведение в Казанлък и лекарите се борят за живота му.

 Намериха гол мъж с прободни рани, завързан за дърво по пътя за Бузлуджа Виж още

Окръжната прокуратура в Стара Загора следи формираното досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране.

Сигналът е подаден на тел. 112 в 17.10 часа на 30 ноември. Пристигналите на място полицейски чиновници открили, че мъжът бил с вързани с тиксо ръце и крайници и със запушена уста. Той е откаран от екип на Спешна помощ в болничното заведение в Казанлък, където поради заплахата за живота му е опериран по неотложност.

Установена е самоличността на потърпевшия - С. С., на 34 година от Казанлък. Провеждат се дейни дейности по следствието и оперативно-издирвателни мероприятия, ориентирани към определяне на причинителя и аргументите за действието. Извършен е оглед на местопрестъпление, следва да бъде направена съдебномедицинска експертиза, която да дефинира степента на породената телесна щета.

Действията по следствието не престават и сега.

По информация на локалния уебсайт PressTV потърпевшият е Стефан С., прочут с прякора Бангото. Мъжът работи като преносвач и е добре прочут на полицията. Той е с дебело престъпно досие. Бил нападателен по манталитет, предизвиквал спорове и побои, постоянно заплашвал с нож.

Причина за това да бъде вързан за дървото е побой над млад мъж в Казанлък, който Бангото направил. Пострадалият се оплакал на брат си, който пък провел и извършил отмъщението.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР