34-годишна испанка почина от бактериална инфекция, след като се подложи

...
34-годишна испанка почина от бактериална инфекция, след като се подложи
Коментари Харесай

Красавица легна под ножа заради гърдите си и умря в страшни мъки 

34-годишна испанка умря от бактериална зараза, откакто се подложи на козметична интервенция в клиника в Мадрид, оповестява Seven News.

Силвия Серано потърсила услугите й, с цел да се подложи на интервенция за понижаване на гърдите. Там обаче й предложили неустоима оферта "три в едно ": процедура, която включва понижаване на бюста, унищожаване на мазнини от корема и хълбоците с липосукция и липофилинг на задните елементи на "ниска цена ".

undefined

Интервенцията била осъществена на на 29 април. Веднага по-късно Силвия почнала да се оплаква от болежка, световъртеж и повръщане. Лекарите обяснили, че сходна реакция на процедурата е "в рамките на естественото " и я изписали от клиниката.

Майка на 3 деца умря след интервенция за "бразилско дупе " дни след рождения й ден


Младата жена бързо развила бактериална зараза, известна като некротизиращ фасциит. Заболяването води до разрушение и гибел на клетките в меките тъкани на тялото - некроза.

Симптомите на инфекцията нормално са зачервена и лилава кожа в засегнатата област, мощна болежка, тресчица и повръщане.

Силвия е откарана в болница в сериозно положение и е подложен в медикаментозна кома. За страдание, медиците не съумели да й оказват помощ и в края на юли тя издъхнала от полиорганна непълнота.

Адвокатът, представляващ фамилията на жертвата, упорства да се организира "задълбочено следствие " на активността на клиниката в Мадрид.

Момичетата полудяха по тази пластична процедура, а тя е смъртоносно рискова!

"Не толкоз това, което се случи в операционната зала, а следоперативните грижи, които бяха извършени ", споделя бранителят.

От клиниката отхвърлят да са направили нарушаване и декларират, че заразяването на пациентката с бактерията, довела до фасциит, не се е случило при тях. /jenata. blitz. bg


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР