34 футболни запалянковци са задържани от органите на МВР покрай

...
34 футболни запалянковци са задържани от органите на МВР покрай
Коментари Харесай

34 задържани покрай Левски - ЦСКА

 Левски-ЦСКА трансформира придвижването, камери ловят лица от 100 метра
34 футболни ентусиасти са арестувани от органите на Министерство на вътрешните работи около реванша от полуфиналите за Купата на България сред Левски и ЦСКА (2:2).

От Столична дирекция на вътрешните работи се похвалиха, че около основаната организация този път не са били регистрирани напрежение и съществени произшествия.

Посетителите на срещата са бири проверявани подробно на построените в региона на стадиона контролно-пропускателни пунктове, като още преди началото на мача са арестувани 30 лица.

11 от тях за владеене на опиати, 11 за носене на неразрешени предмети (маски, боксове, ножове, пиротехника), 2 за нападателно държание, арестувани на метростанцията на Софийския университет и 6 – без документи. Общо 23-има във очевидно нетрезво положение не били позволени до стадиона.

При евакуиране на публиката след мача, от почитатели на един от тимовете е счупено стъклото на рейс на всеобщия градски превоз в региона на булевардите „ Евлоги и Христо Георгиеви “ и „ Черни връх “.

При подхванатите незабавни полицейски дейности са арестувани двама за изясняване на съпричастността им към осъщественото действие. Други двама, оказали опозиция при полицейската инспекция, също са арестувани.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР