34 дни след катастрофата, при която 18 годишен шофьор прегази

...
34 дни след катастрофата, при която 18 годишен шофьор прегази
Коментари Харесай

34-та поредна вечер на протест на столичния бул. "Сливница"



34 дни след злополуката, при която 18 годишен водач прегази двама младежи на пешеходна пътека на столичния бул. " Сливница ", гражданските митинги не престават.

" Ние няма да се откажем, до момента в който не забележим действителните промени в закона. Сега тези мантинели, доста хубаво, че ги сложиха, островчета, светофари, ново осветяване, планувана е да се закупи камера, само че това няма да спре водачите. Това се прави единствено на бул. " Сливница ". Преди малко на " Ломско шосе " бях очевидец, по какъв начин джип летеше с над 120 км/ч. Трябва в целия град да се вземат незабавни ограничения и не " след дъжд качулка ", а би трябвало да се вземат превантивни ограничения ", сподели един от протестиращите.

Недоволните блокираха за малко бул. " Сливница " и кръстовището му с бл. " Константин Величков ", като пропускаха единствено колите на градския превоз.

Утре следва народен митинг, като в 11.00 часа близки на починали при произшествия още веднъж ще блокират кръстовището на бул. " Сливница " и ул. " Русе ", където починаха младите Ани и Явор.

По обявата работи: Явор Римски БНР подкасти: Младите с име Младите с име Неразказани истории
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР