"Арена Армеец" вдъхнови България за чиста победа над ИранОтборът на

...
"Арена Армеец" вдъхнови България за чиста победа над ИранОтборът на
Коментари Харесай

"Арена Армеец" вдъхнови България за чиста победа над Иран

"Арена Армеец" въодушеви България за чиста победа над Иран
Отборът на България резервира възможностите си за класиране на финалната шестица на Световното състезание по волейбол, откакто победи Иран с 3:0 (25:19, 28:26, 26:24) в първия си мач от втората фаза на конкуренцията.

В първия стадий от шампионата във Варна „ лъвовете “ изгубиха от този противник с 1:3, само че през днешния ден цялостната и шумна зала „ Арена Армеец “ в София въодушеви отбора за страхотна игра и чиста победа. Възпитаниците на Пламен Константинов преобладаваха през първата част, която завоюваха с 25:19, а вторият гейм вървеше точка за точка, преди иранците да дръпна с две точки при 24:22 и да се приближат оптимално до равнене. В този миг на сцената излезе капитанът на България Виктор Йосифов, който бе в основата на три следващи точки за нашите, които скоро по-късно затвориха гейма на 26. Третата част също бе равностойна, като при 21:20 Тодор Скримов избухна с три следващи аса, с цел да ни даде четири следващи благоприятни условия да затворим мача. Иранците обаче отразиха и четирите, само че по-късно Валентин Братоев осъществя две следващи офанзиви, с цел да донесе успеха на България.

По този метод България към този момент има актив от 12 точки и заема второ място в група G зад тима на Съединени американски щати, който по-рано през днешния ден записа шестата си поредна победа на шампионата след 3:1 против Канада. Американците, които имат 16 точки, са утрешния ни противник. Двубоят още веднъж е от 20:40 часа в зала „ Арена Армеец “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР