33-годишният Иън Робъртсън от английското графство Мърсисайд влиза в затвора

...
33-годишният Иън Робъртсън от английското графство Мърсисайд влиза в затвора
Коментари Харесай

Хладнокръвен убиец изпрати снимка на жертвата си на своя шеф, за да му обясни защо не е дошъл на работа

33-годишният Иън Робъртсън от британското графство Мърсисайд влиза в пандиза за чудовищно закононарушение. За да изкупи виновността си за невъзмутимото ликвидиране, което е направил, той ще прекара зад решетките повече от едно десетилетие. Иън и 38-годишният му другар Робърт Семпи се прибирали от пъба. Неочаквано нарушителят се нахвърлил върху другаря си, тананикайки си мелодията от " Терминатор ", представен от Блиц.

Той пробол 4 пъти с нож жертвата си във врата и му нанесъл няколко удара по главата. Докато кръвта на приятеля му изтичала, жестокият Иън снимал всичко с камерата си. Иън Робъртсън Убиецът е задържан, откакто работодателят му е посочил на полицията ужасяващия им чат в WhatsApp. " Всичко наред ли е, другар? Алекс сподели, че през днешния ден не си пристигнал на работа поради фамилни проблеми ", написал обезпокоеният шеф. А Иън му дал отговор: " Приятелю, в случай че искаш да знаеш истината, нощес убих един човек. И в този момент би трябвало да оправя нещата ".



След което, с цел да удостовери думите си, изпратил фотография на натрупа на Робърт.  Робърт Семпи Семейството на жертвата е смазано от тъга и не знае по какъв начин да изясни на дребното момиченце на Робърт, че баща й, с който са били " огромен тим ", към този момент го няма.  Ливърпулския съд отсече, че нарушителят би трябвало да прекара минимум 21 години в пандиза, преди да може да подаде молба за условно предварително освобождение. Освен него в пандиза за 2,8 години влиза и 31-годишната му другарка Кирсти Джервис. Тя е упрекната, че му е оказала помощ да скрие натрупа в градината.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР