33-годишният български гражданин Милен Бахчеванов влетя в истанбулски ресторант с

...
33-годишният български гражданин Милен Бахчеванов влетя в истанбулски ресторант с
Коментари Харесай

Българин с мачете направи нещо страшно в Истанбул! Полицията го спря с 20 куршума

33-годишният български жител Милен Бахчеванов влетя в истанбулски ресторант с мачете, стартира да троши, а при последвалата полицейска акция бе прострелян смъртоносно. Това оповестяват истанбулските медии, представени от 24rodopi.com.

Трагедията се разиграла след 22.00 часа в регион „ Байрампаша “, в ресторант на бул. „ Кямил Балкан “. Клиентите, които в началото изпаднали в смут от гледката на разярения мъж с мачете, който почнал на троши инвентара вътре, почнали на снимат с телефоните си полицейската интервенция за неутрализирането на рисковия нападател.

Милен Бахчеванов се опитал за вземе заложници, само че набелязаните лица съумели да избягат на открито. Всички клиенти на заведението излезли на улицата, а българинът траял да троши.

Направен бил опит да обезвредят нападателя с потреблението на водна бликам, само че безрезултатно.

„ Дошлите служители на реда му споделиха да се съобщи, само че той потегли против тях, замахвайки мачетето. Чуха се 19-20 изстрела. Раниха го и откараха в болничното заведение “, споделя пред кореспондент на DHA свидетел.

Милен Бахчеванов бил ранен в крайници. След оказаната първа помощ на място, той бил откаран с кола за спешна помощ в болничното заведение. Починал е от кръвозагуба, макар опитите на медицинския екип да спасят живота му.

„ От 30 години пребивавам в „ Йълдъръм “, това е спокойна махала. За първи път се случва такова нещо. Вчера този човек е пристигнал тук с 10-15 души “, това пък твърди локален гражданин.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР