33-годишната пчеловъдка Емили Мюлер от Охайо е посветила целия си

...
33-годишната пчеловъдка Емили Мюлер от Охайо е посветила целия си
Коментари Харесай

Тя 3 пъти пометна, а след това си направи уникална фотосесия с над 20 000 пчели

33-годишната пчеловъдка Емили Мюлер от Охайо е посветила целия си живот на пчелите. За нея тези инсекти са като деца. Момичето даже решило, че пчелите наложително би трябвало да вземат участие в нейната " бременна " фотосесия. В последните години 33-годишната Емили се занимава с пчеларство вместо със своя 37-годишен мъж Райън. Семейният бизнес наброява 24 кошера, в които има 1.2 милиона медоносни пчели.



Пчелите съумели да станат неделима част от живота ѝ единствено за няколко години. Самата жена счита, че те символизират началото на новия ѝ живот. Работата е там, че Емили и Райън три пъти са се опитвали да станат родители, само че всякога дамата е пометвала. Това не ги отчаяло и те пробвали четвърти път и в следствие те още веднъж чакат бебе.


Приятелят и фотограф на семейство Мюлер предложил на Емили да снима с нея фотосесия, до момента в който тя е бременна, а тя на драго сърце се съгласила. При това бъдещата майка декларирала, че желае да се снима с всичките си пчели. " Гледайки на фотосите, мнозина мислят, че съм луда. Но за мен те са доста повече от елементарни инсекти. Те просто по този начин няма да ме ужилят. Няма да навредят на бебето ми ", счита пчеловъдката.

На фотосесията Емили пристигнала с мъжа си, който държал в ръката си клон, напълно накацан с 20 000 пчели. Бъдещата майка след това била цялата облепена от своите обичани инсекти.


" Когато накацаха на корема ми, аз почувствах топлота. Радвам се, че в този значим миг те бяха до мен ", признава Емили.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР