33-годишен французин се превърна в извънземно. Антоан Лофредо смята себе

...
33-годишен французин се превърна в извънземно. Антоан Лофредо смята себе
Коментари Харесай

33-годишен мъж се превърна в извънземно

33-годишен французин се трансформира в извънземно. Антоан Лофредо счита себе си за пришелец oт комикси, които чете. Той от дребен се увличал по извънземни и мутанти и в един миг решил да трансформира фантазията си в действителност, като декларира пред публицисти, че занапред ще се трансформира. На тялото си е нанесъл непоправими белези, с цел да наподобява на своя идол. Смята за най-голяма цел да промени своята ДНК към " извънземна “ такава

Направил е и няколко татуировки по тяклото си. Сред тях най-фрапиращата е рисуването на очите в черно. Вече 10 години Антоан работи върху своята промяна в пришелец, само че към момента има какво да се желае. Засега обаче никой не може да му обещае това. Една от най-трудните интервенции е премахването на два от пръстите на ръката му – безименния и кутрето. Така станал трипръсто извънземно, със заострени нокти.

Първоначално впръскал в очите си специфична багра, с цел да станат те черни. След това с поредност от интервенции французинът отрязал ушите си, с цел да замязят на пришълеца. После резнал и носа си, част от устните си. А по-късно раздвоил езика си. На раздвоения му език били направени татуировки и той станал зелен. След това хирургически е премахнал косите си. На черепа е поставил и импланти, с цел да придобие присъщата компания.

Според " Нюз ънзип “ след довеждане докрай на учебно заведение Лофредо е работил известно време като телохранител.  Било му станало скучно и в един миг решил да дсе трансформира в съществото от фантазиите си или, както декларира пред " Ню Йорк поуст “, в кошмарите на някои. " Обичам вечер да се разхождам из улиците, изключително из тъмните улици и да проучвам коя част от мен е човешка и коя е станала извънземна “, декларира французинът.

Антоан декларира чистосърдечно, че единствено една трета от почитателите му в мрежата намират неговата смяна за позитивна.

" Повечето не я утвърждават и я считат за смущаваща, само че все пак споделят, че е и забележителна. Мен това не ме интересува. Но и не считам да се занимавам с публичното мнение. За мен е значимо, че изживявам фантазиите си и имам свободата да го осъществя. От дребен бленувам да се трансформира в Черния пришелец и в този момент имам тази опция да извърша това си въжделение “, твърди Антоан Лофредо, представен от " Telegraph ".

Мнозина обаче са обезпокоени до каква степен може да стигне въпросната независимост да градиш самичък бъдещето и изгледа си. И до момента в който в последно време стилната фикс идея да си режеш носа и да го моделираш в дребен размер, взима заплашителни, само че въпреки всичко допустими за обществото размери, то французинът довежда процеса до прекаленост.

Това е един съсипан живот, споделят мнозина в мненията под постовете му в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР