33-годишен е мъжът, който днес стана жена. Както БЛИЦ съобщи,

...
33-годишен е мъжът, който днес стана жена. Както БЛИЦ съобщи,
Коментари Харесай

Искате да смените пола си? Сръбски лекар подробно обяснява как е направил жена от 33-годишен македонец (18+)

33-годишен е мъжът, който през днешния ден стана жена. Както БЛИЦ заяви, за първи път в Скопие бе направена интервенция за промяна на пола. На пациента изцяло му били отстранени мъжките полови органи и му били направени женски гениталии.  Професор Мирослав Джорджевич от Сърбия, който направил интервенцията, споделя, че пациентът ще се радва на половите връзки като жена, само че няма да може да ражда, защото това е обвързвано и с други органи в тялото, съобщи mkd-news.

Когато споделям работещ орган, имам поради, че може да има естествени полови връзки като жена и обикновено да се подмокря като такава. От естетическа позиция направихме добре изглеждащи вагина, клитор, дребни и огромни устни, споделя професорът.

Пациентът ще бъде под лекарско наблюдаване в болница към 5 дни. След това би трябвало да продължи в домашни условия. Лекарите споделят, че за естествен живот ще бъде подготвен един месец от интервенцията. Както изяснява сръбският уролог, преди да пристигна процесът на промяна на пола, има развой на продължителна подготовка на мъжа, който желае да се трансформира в жена и назад.

Една година той би трябвало да бъде следван от двама психиатри и още една година, в случай че е на хормонална терапия. Т.е. към две години подготовка е нужна до смяна на половите органи от противоположния пол, споделя Джорджевич.

Днешният мъж, който стана жена е петият македонски пациент, при който промяната на пола е правил професор Джорджевич. Той в досегашната процедура е направил към 2000 такива интервенции, от които 1300 са от жена на мъж, които съгласно уролога са доста тежки и не престават към 10 часа.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР