324 души са починали във Великобритания от причиняваното от новия

...
324 души са починали във Великобритания от причиняваното от новия
Коментари Харесай

324 починали от коронавируса във Великобритания за последното денонощие

324 души са починали във Великобритания от причиняваното от новия коронавирус заболяване COVID-19 през последното денонощие. Това съобщи министърът на финансите Риши Сунак, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс. Той говори днес на всекидневния брифинг на правителството за епидемията.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8693
Общият брой на смъртните случаи от COVID-19 във Великобритания вече е 38 161. Страната е на второ място в мрачната статистика след Съединените щати. С предполагаемите смъртни случаи от COVID-19 се смята, че броят на починалите от заболяването във Великобритания надхвърля 48 000, отбелязва Ройтерс.

В Англия стартира нова система за издирване на хора, контактували със заразени с COVID-19

През последното денонощие в страната са били регистрирани 2093 заразени с коронавируса. С това общият брой на потвърдените случаи във Великобритания е достигнал 271 220. По този показател страната е пета след Съединените щати, Бразилия, Русия и Испания.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8693  Италия записва 87 нови смъртни случая от COVID-19, 516 са новозаразените Италия записва 87 нови смъртни случая от COVID-19, 516 са новозаразените  Два нови смъртни случая от COVID-19 в Испания Два нови смъртни случая от COVID-19 в Испания  В Швейцария за пръв път умря дете, болно от COVID-19 В Швейцария за пръв път умря дете, болно от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР