32-ма души са на демонстрация срещу възможна нова национална карантина

...
32-ма души са на демонстрация срещу възможна нова национална карантина
Коментари Харесай

Лондон на портест срещу мерките за коронавируса, 32-ма са арестувани

32-ма души са на проява против допустима нова национална карантина и имунизация против ковид, извършена в центъра на Лондон , оповестява БГНЕС. „ Извършени са общо 32 ареста за престъпления, които включват образуване на протести с принуждение, нарушение на публичния ред, набези против чиновници на реда и нарушавания на разпоредбите, наложени по отношение на COVID-19, се отбелязва в известие на Скотланд Ярд.
Двама служители на реда са леко ранени. Излезлите на площад " Трафалгар " са последователи на тайните теории като основа на пандемията на ковид. Те са оказали опозиция на чиновниците на реда, които пробвали да разпилян митинга. Скотланд Ярд предприе фрапантни ограничения, тъй като стотици протестиращи отхвърлиха да спрат противозаконната проява. В Англия има възбрана за всеобщи събирания, с цел да се понижи рискът от предаване на инфекцията.
 Скелет на тиранозавър отива на търг в Лондон Скелет на тиранозавър отива на търг в Лондон
Скелет на тиранозавър отива на търг на аукционната къща " Кристис " в Лондон при започване на октомври. Смята се, че той ще се продаде за 6-...
Част от протестиращите са носили защитни маски за лицето, а в тълпата са видяни плакати, в които се твърди, че коронавирусът е подправен, имунизациите са зло, че 5G е същинският пропагандатор на вируса и приканват за опозиция против " тиранията на държавното управление ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР