32-ма човека загинаха и най-малко 66 са ранени след сблъсък

...
32-ма човека загинаха и най-малко 66 са ранени след сблъсък
Коментари Харесай

Два влака се сблъскаха в Египет, 32-ма са загинали

32-ма индивида починаха и минимум 66 са ранени след конфликт сред в Южен, оповестиха от здравното министерство на страната, представено от ТАСС.
Инцидентът се е случил в провинция Сехадж южно от Кайро. В резултат на конфликта три вагона са се преобърнали. На местопроизшествието са изпратени 36 коли на незабавна помощ, които да откарат потърпевшите в околните лечебни заведения.
 Товарен трен удари камион в Тексас, изтеглиха живеещи в региона (ВИДЕО) Товарен трен удари камион в Тексас, изтеглиха живеещи в региона (ВИДЕО)
Товарен трен, пренасящ бензин и въглища, избухна в пламъци след конфликт с камион на железопътен прелез в американския щат Тексас, съоб...
Генералната прокуратура на Египет стартира неотложно следствие на злополуката, а министърът на превоза Камел ал-Вазир за задържат машинистите на двата влака. Създадена е специфична комисия от следователи, която ще работи персонално под контрола на премиера Мустафа Мабдули. Заради злополуката придвижването на влаковете в южно направление е спряно изцяло. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР