32-годишната певица Риана е новата героиня на майския номер на

...
32-годишната певица Риана е новата героиня на майския номер на
Коментари Харесай

Риана иска четири деца

32-годишната певица Риана е новата героиня на майския номер на английското списание Vogue. Звездата се снима за обложката на изданието, а също по този начин даде огромно изявление, в което споделя проектите си за бъдещето.

На обложката РиРи е снимана в дюраг – бандана, която символизира културата на чернокожите. Първоначално тя е носена от тъмнокожите плебеи и представителите на нисшата класа, само че последователно дюраг са почнали да носят за запазването на прическите, а по-късно и като фешън аксесоар. Певицата е първият човек, който се е снимал за списанието в дюраг. Автор на фотографията е Стивън Клайн.

Обложката има два разновидността. На първия Риана е снимана в бели тонове, а във втория – в тъмни. Единственото, което не е променено, е цветът на аксесоара. На една от обложките на лицето на звездата е написана думата „ истина “.

В изявлението Риана споделя за стандартите в обществото, с които й се постанова да се сблъска.

За фамилията и бъдещето

Знам, че желая да пребивавам по различен метод. И главната разлика на този нов живот ще бъдат децата. След 10 години ще имам деца – три или четири.

За стандартите

Виждам по какъв начин обществото осъжда дамите, казвайки нещо от вида „ Ти правиш всичко погрешно… “ То ви омаловажава като майка, в случай че вашите деца нямат татко. Но единственото, което има значение – това е щастието, това е здравите връзки сред родителите и децата. Единственото, което може същински да възпита децата, е любовта. Ако не срещна подобаващия човек, ще ги отгледам сама.

За идния албум

Сега не мога да кажа, по кое време идващият албум ще излезе, само че интензивно работя. Не желая моите албуми да бъдат идентични. Никакви правила и формати. Просто добра музика, и в случай че я усещам, незабавно я върша. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР