31-годишната Ралица Антонова от село Златия е жената, която загина

...
31-годишната Ралица Антонова от село Златия е жената, която загина
Коментари Харесай

31-годишната Ралица е жената, която загина в катастрофа

31-годишната Ралица Антонова от село Златия е дамата, която почина в злополука в Монтанско през вчерашния ден, научи извънредно " Булнюз ". Тя е работила на бензиностанция във Вълчедръм. Припомняме, че нещастието се разигра към 16.10 часа през вчерашния ден на улица " Славянска " в село Якимово, с посока на придвижване от Дългоделци към Черни връх. Ралица управлявала лек автомобил " Мерцедес Е220 ". При излизане от ляв завой на мокра пътна настилка младата жена изгубила надзор над кормилото.

Автомобилът й се поднесъл и се блъснал странично в насрещно движещ се влекач МАН с прикачено полуремарке, приближаващ от мелницата в село Комощица и цялостен с брашно. След конфликта колата се обърнала на пътя, а Ралица починала на място.

Камионът е благосъстоятелност на монтанска компания и е ръководен от 57-годишния Валтер от регионалния град. Той е тестван за приложимост на алкохол, като тестът е негативна.

Жителите на село Златия са в потрес от нещастието, която е сполетяла младата жена. Социалната мрежа фейсбук почерня от жалейки на опечалени близки и другари. Всички те ще изпратят Ралица в последния й земен път на следващия ден. Погребението е планувано за 13 часа на следващия ден на централния гробищен парк в Златия.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР