31 годишната жена от Варна, чието тяло беше намерено вчера

...
31 годишната жена от Варна, чието тяло беше намерено вчера
Коментари Харесай

Убитата 31-годишна варненка е била жертва на домашно насилие

31 годишната жена от Варна, чието тяло беше открито през вчерашния ден е била пребита до гибел. Това потвърдиха от полицията в града. Извършител е нейният сътрудник, с който е живеела на фамилни начала. Днес стана ясно, че убитата е била жертва на домашно принуждение и е имало издадена правосъдна заповед за отбрана, която обаче и двамата не са спазвали.

Издирването на 31-годишната жена траяло повече от две седмици, само че без резултат. Затова проверяващите се насочили към нейния сътрудник.

" Впоследствие се избистри версията, че причинителят на закононарушението е сътрудникът на изчезналата, за който имаше данни, че е принудител ", изясни ком. Веселин Вълчанов, нач. На " Криминална полиция " - Варна.

След като не разкрили нищо в дома на килъра, почнали да претърсват двора на къщата му.

" Започнахме метър по метър да преравяме целия двор. Натъкнахме се на остаряла шахта, която от години не се употребява. Добре замаскирана, с насяти върху нея дървета, наподобяващи бамбукова горичка. След разравяне в дълбочина беше намерено тялото на жертвата ", сподели комисар Вълчанов.

По данни на полицията взаимното общуване на жертвата и причинителя е било белязано от голям брой кавги. Имало е подадени сигнали за практикуване на домашно принуждение. Дори има издадена правосъдна заповед за отбрана, която обаче самата жертва не е спазвала.

" За причинителя мога да кажа, че е употребявал опиати, за нея също има данни, че е употребявала. Имало е и други случаи на кавги сред тях. Многократно са се разделяли, събирали са се ", сподели ст. ком. Атанас Михов, шеф на ОД на МВР-Варна.

Кога тъкмо е било осъществено убийството на този стадий не може да се каже, само че сигурно се знае, че жертвата е била пребита до гибел. След задържането причинителят не е направил признания.

" Поведението му беше като на човек, който няма отношение към случая и към момента продължава да се държи по същия метод ", коментила ком. Веселин Вълчанов.

Извършителят е арестуван за 72 часа,предстои съдът да реши дали да го остави за непрекъснато в ареста.

Репортер: Нивелина Няголова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР