31-годишната Елена Гeнчева от Русе, която според полицията в Нидерландия ...

31-годишната Елена Гeнчева от Русе, която според полицията в Нидерландия

Ето я убитата в Хага Елена

31-годишната Елена Гeнчева от Русе, която съгласно полицията в Нидерландия е убита от българския си другар Христо Кацаров, ще бъде погребана в родния си град на 26 ноември, оповестява русенската TVN.

Телевизията разгласява първи фотоси на дамата . Елена се оказа ослепителна хубавица , със страхотна усмивка. Тя е завършила с отличия в родния си град, а в следствие се дипломирала като правист в Нидерландия, била е единственото дете на родителите си. От 10 години работела в европейската организация .

Елена имала дългогодишна връзка с мъж от София, с който ту се събирала, ту се разделяла, само че в тази ситуация той не е подозрителен от нидерландските управляващи . Полицията в Хага е убедена, че килърът е мъртвият Христо Кацаров.

Христо Кацаров от Бургас, който бе кандидат-депутат на последните избори, се запознал напълно недавна с Елена.Според сътрудниците от уеб страницата ВиаПонтика, Елена се страхувала от бургазлията. Предупредила сътрудниците си да подадат сигнал в полицията, в случай че не се обажда по телефона, или не се яви на работа. Разбрала и за предходни негови казуси с някогашни приятелки.
 Ето я убитата в Хага Елена (СНИМКА)


Припомняме, че тялото ѝ бе намерено в четвъртък в апартамент на ул. " Ема щрасе " в Хага, където тя живеела чартърен . Информацията е извънредно нищожна . Твърди се, че Христо Кацаров пристигнал въоръжен в дома на Елена, двамата се скарали, откакто тя отказала предлагането му за брак, той я прострелял , след което се прибрал в България.

На 19-ти ноември, петък, узнавайки, че полицията го издирва, защото към този момент са го търсили на адреса му в Бургас, той се самоубива в жилището си в кв. " Дървеница " в София.

Има доста неизвестности. Първо, не е ясно наистина ли оръжието е законно притежавано, не е прочуто и по какъв начин е умъртвена Елена. Твърди се, че е убита , само че не е ясно по какъв начин килърът е минал през строгия летищен надзор с револвер , откакто защитата изземва от пасажерите даже безобидни предмети, да не говорим за огнестрелно оръжие. Има и разминаване в свидетелските показания.

В сряда вечерта близки на Елена влезнали в апартамента, само че установили, че от нея няма и диря . Всичко било подредено, нямало следи от плевел абсурд , какъвто трябвало да последва, в случай че му е отказала брак. В четвъртък макар че полицията влезнала наново в жилището, само че в отсъствието на близки, след което до медиите достигнала информация, че вътре е намерено тялото на Елена, само че не и по какъв начин е настъпила смъртта.


Източник: fakti.bg