31,5-инчовият дисплей на AG325QZN/EU поддържа QHD резолюция 2560×1440(снимка: AGON by

...
31,5-инчовият дисплей на AG325QZN/EU поддържа QHD резолюция 2560×1440(снимка: AGON by
Коментари Харесай

AG325QZN/EU – голям, ултрабърз геймърски монитор


31,5-инчовият екран на AG325QZN/EU поддържа QHD резолюция 2560×1440
(снимка: AGON by AOC)

Нов модел от серията монитори за игри AGON 5 идва с 80-сантиметров (31,5-инчов) Fast VA панел и впечатляваща периодичност на освежаване от 240 Hz. Моделът AGON AG325QZN/EU се отличава още с високо контрастно съответствие 3000:1, дълбоки черни нюанси, богати цветове и DisplayHDR 400 документ.

AG325QZN /EU е кадърен на поразителни образни резултати, а бързата му реакция с до 1 милисекунда GtG време за реакция и 0,5 милисекунди MPRT демонстрира, че е основан от AGON by AOC за експертите и състезателите в гейминга.

Благодарение на внушителния си размер, AG325QZN/EU може да се употребява в разнородни обстановки – от огромни гейминг станции или специфични симулатори до игри в свободното време от удобството на дивана.

По принцип FPS играчите от електронните спортове избират екрани с по-малък размер (27 инча или даже 24 инча), с цел да се съсредоточат по-добре върху цялото деяние, протичащо се едновременно. Но в разнообразието от жанрове, покриващо електронните спортове и спортните игри, 32-инчов екран е по-удачната инвестиция.

Всеки геймър може единствено да завоюва от по-голям размер на екрана, без значение от жанра – екшън и ролеви (RPG) игри, бойни игри, походови стратегически игри, игри в действително време или симулационни игри. По-големият размер дава ред преимущества, като разкрива комплицирани елементи и потапя играча в действието.

31,5-инчовият екран на AG325QZN/EU предлага повече повърхност на екрана и в същото време резервира нормалното 16:9 съответствие, което прави приспособяването елементарно за геймърите.

Ергономичната стойка с настройки обезпечава улеснение за всеки консуматор
(снимка: AGON by AOC)

Новият екран поддържа QHD резолюция (2560×1440) с идеалния баланс от богати, наситени елементи и високи кадрови честоти. В съпоставяне с 4K, да вземем за пример, актуалните графични процесори могат да реализират 240 фрагмента в секунда при QHD резолюция доста по-лесно в доста случаи, което разрешава на геймърите да се възползват незабавно от високите честоти на освежаване.

Fast VA панелът на AG325QZN/EU предлага бързи времена за преход на пикселите (до 1 милисекунда GtG) и малко време за светене на пикселите (0,5 милисекунди MPRT), с избор за разнообразни равнища на овърдрайв. Така геймърите могат да настроят тънко реакцията на монитора, съгласно техния усет, за едно поглъщащо преживяване без призрачни изображения и замъглявания.

Поддръжката на Adaptive-Sync подсигурява игра без накъсвания и замръзвания и на двете платформи. При мониторите с 60 Hz периодичност на освежаване потребителят вижда нов кадър на всеки 16 милисекунди. При мониторите с 240 Hz периодичност на освежаване като AG325QZN/EU това е понижено до единствено 4 милисекунди. С толкоз малко време сред фрагментите геймърите ще се почувстват по-свързани с играта, с действителна опция да реагират по-бързо на дейностите на съперниците си и в последна сметка да завоюват надпреварата.

Големият 31,5-инчов размер на екрана дава изключителна продуктивност при ежедневните задания. Голямата повърхност на екрана дава опция на потребителите да отварят и работят с голям брой приложения по едно и също време.

Мониторът разполага с 4-портов USB 3.2 хъб за непосредствено свързване на външна страна
(снимка: AGON by AOC)

Благодарение на документа VESA DisplayHDR 400, с AG325QZN/EU видеоклиповете и игрите са в HDR режим. А с оптималната бляскавост от 400 нита и необятни ъгли на видимост (178/178°), мониторът е подобаващ и за потребление в блестящо осветени вътрешни пространства. За повече подреденост, мониторът разполага с 4-портов USB 3.2 хъб, което разрешава на потребителите да свързват периферни устройства непосредствено към монитора.

Точно като другите модели от серията AGON 5, новият AG325QZN/EU се отличава с грациозен, ръбест дизайн с доста тънки рамки и здрава железна стойка. Ергономичната стойка с настройки за надолнище (-5/23°), височина (150 mm), въртене (-20/20°) и завъртане (90°) обезпечава улеснение за всеки консуматор във всяка обстановка.

AGON AG325QZN/EU се предлага на пазара у нас от март 2023 година с целесъобразната цена на дребно от производителя 1133 лева с включен Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР