31.03Pearl Jam Tribute. Музикантите Виктор Стамболов-Габана, Георги Михайлов от Soundprophet,

...
31.03Pearl Jam Tribute. Музикантите Виктор Стамболов-Габана, Георги Михайлов от Soundprophet,
Коментари Харесай

Календар | мебелно изложение; вечерно бягане; наблюдение на птици на ез. Керкини

31.03
Pearl Jam Tribute. Музикантите Виктор Стамболов-Габана, Георги Михайлов от Soundprophet, Ерсин Мустафов от Jeremy?, Иван Велков от P.I.F., Иван Гатев от " Контрол " и други сплотяват сили, с цел да пресъздадат най-хубавите части на сиатълската гръндж група Pearl Jam. В Mixtape 5, от 22 ч., вход: 20 лева на предварителна продажба, 25 лева на самата дата и на място.
31.03
Pearl Jam Tribute. Музикантите Виктор Стамболов-Габана, Георги Михайлов от Soundprophet, Ерсин Мустафов от Jeremy?, Иван Велков от P.I.F., Иван Гатев от " Контрол " и други сплотяват сили, с цел да пресъздадат най-хубавите части на сиатълската гръндж група Pearl Jam. В Mixtape 5, от 22 ч., вход: 20 лева на предварителна продажба, 25 лева на самата дата и на място.
31.03
С Harley-Davidson през 4 континента. Виолета Иванова е една от дребното дами, пътешестващи по света с мотор. Тя ще опише за опита си от пътища на Азия: от България до Индонезия, горските пожари на Австралия, зелените хълмове на Нова Зеландия. Пътешествието й стига до 5300 метра в Андите по именития път Пан Американа от Чили до Колумбия. Изминала е общо 38 000 километра. След броени дни Виолета продължава, задачата й е да е първата жена, прекосила Европа, Азия, Австралия, Южна и Северна Америка с мотор. В Клуб на пътешественика, от 19:30
1.04
. Това е едно от най-хубавите места за наблюдаване на птици в Европа. Началото на април е отлично интервал за посрещане на някои мигранти и за наблюдаване на рибоядни типове (пеликани, корморани и др.), които към този момент гнездят. Разходката ще е пешком и с лодка. Водачи са: доктор Атанас Грозданов - учител в Биологическия факултет на СУ " Климент Охридски ", и Христо Пешев - орнитолог. Тръгване от огромния паркинг пред стадион " Васил Левски ", в 6:30, цена 60 лева, записване на:
до1.04
Експомебел 2023. Специализирано ревю за мебели, интериорен дизайн и архитектура и обзавеждане, което ще показа български и задгранични компании за обзавеждане за дома, офиса и хотела. На 29 март разберете кои ще са спечелилите в годишните награди за интериорен дизайн на Dibla Design Awards и новият Дизайнер на годината, които ще бъдат присъдени въз основа на самостоятелната експертна оценка на особено подбрано интернационално жури, формирано от изявени и опитни специалисти по време на огромна гала по награждаване. " Интер експо център ", 10:00 - 18.00 ч
Реклама 1-2.04
Махалото на здравето с доктор Линда Ланкастър. Специалистите доктор Линда Ланкастър и физиотерапевтът Кенет Диъл ще гостуват за първи път в България. Тя е основавала института Light Harmonics в Ню Мексико. Темата на семинара, който ще продължи два дни, е въздействието на електромагнитната сила в нашето ежедневие. В център " Милениум ", елементи:
2.04
Катя и Мариел Лабек. Концерт на сестрите Лабек с националния оркестър под палката на маестро Найден Тодоров. Френската вечер включва " Следобедът на един фавн " на Клод Дебюси и " Болеро " на Морис Равел. New York Times ги дефинира като най-известното клавирно дуо в света. Повече от 50 години Катя и Мариел свирят и уголемяват репертоара за две пиана и извършват джаз, барок, модернизъм и пробни жанрове. Те работят и с Мадона, Елтън Джон, Том Йорк и други В зала " България ", от 19 ч., билети:
2-23.04
Походът на книгите. На интернационалния ден на детската книга и рождения ден на датския публицист Ханс Кристиан Андерсен стартира маратонът по четене. В него ще се включат известни персони, артисти, публицисти, артисти, които ще четат на дребните любознайковци. Целта е децата да се възпламенят по литературата и да развият функционална просветеност и сериозно мислене. Ще вземат участие учебни заведения, библиотеки и детски градини от цяла България. А на края на акцията ще се разгласят и спечелилите в състезанието " Бисерче вълшебно ". Пълна стратегия на:
3-7.04
Аз те виждам, чуваш ли какво ти рисувам? Изложба на Иво Стаменов Ото, който от дълги години майстори дървени лампи, аксесоари и други красиви предмети за дома. Въображението и ръцете му основават забавни осветителни тела " Домът на паячето ", в която има фина вградена паяжина или музикални принадлежности, йога, даже и лампа, наречена Life does persist и основана след земетресението в Турция и Сирия. В изложба " Прегърни ме ", елементи на:
Реклама 5.04
Вечерно тичане XL щафета. Организатори са 5kmrun и това е опция за разтоварване през седмицата, след края на работния ден. Форматът е динамичен от начало до край, a разпоредбите в бягането са с предаване на щафетна палка - четири души х две обиколки х 2.6 км, или два цялостни щафетни кръга за четирите поста. Таксата за присъединяване е 100 лева за целия тим, а приходите оказват помощ на 5kmrun, да поддържат безплатните бягания всяка събота в четири града и пет парка. В Борисовата градина - зад Сектор Г на Националния стадион " Васил Левски ", регистрация на:
До 12.04
Изложба на Лили Димчева. Съвременната художничка е от артистите, които желаят да разбият стандартите, градени десетилетия, и да прегърнат модерното изкуство. Димчева споделя, че затваря очите си и оставя върховете на пръстите да бродят свободното върху платното. Силата ѝ в е дребните и междинните по мярка произведения, демонстрира особена пристрастеност към миниатюрите, изложени в огромни рамки. Експериментира със 70-годишно мастило, добре непокътнато през годините. В " Къщата на София ", ул. " Миджур " 12, елементи на:
До 15.04
American Art. Изложби с произведения на Стивън Уилсън, Уилям де Кунинг, Джим Дайн, Кийт Харинг, Mr. Brainwash, Дон Кен, Кристо и Жан Клод, Хубен Черкелов и Евгени Йонов. Темата е американската просвета и изкуство, а колекционери и ценители ще могат да се насладят на нови творби на Хубен Черкелов, който живее от години в Съединени американски щати, Другата изненада са новите произведения на Евгени Йонов в попарт стилистика. В експозицията ще бъдат включени истински литографии на Кристо и Жан Клод от плана им The Gates (Портите) и други Във Vivacom Art Hall Oborishte 5, елементи на: vivacomoborishte5.com
До 22.04
До последна капка. Звукова апаратура на Антони Райжеков - актьорът, който трансформира електрониката в език на изкуството. Новата му галерия се занимава с тематиката за изчерпването и е с авансово записани музикални фрагменти от Биляна Вучкова (цигулка), Росен Захариев (флюгелхорн) и Матиас Лебуше (пиано), а инструментите в пространството са част от звукови статуи. Поканени сме да се разходим сред тях, с цел да разберем дали пианото звучи добре, по какъв начин наподобява тромпетът и лъкът и по какъв начин в действителност може да капе водата от тях с помощта на едно артистично инженерство. Водна кула, Plus 359 Gallery
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР