300-килограмовата Христина от Дупница издъхна тази сутрин. За това е

...
300-килограмовата Христина от Дупница издъхна тази сутрин. За това е
Коментари Харесай

Почина най-тежката българка - 300-килограмовата Христина

300-килограмовата Христина от Дупница издъхна тази заран. За това е споделила нейната майка Цветанка Секулова.

Момичето имаше късмет за естествен живот, откакто неизвестен донор обезпечи пари за интервенция в Турция, само че не дочака избавителната намеса.

Христина претърпява мощен стрес преди десетина години. Отива на посетители на своя другарка, която пред нея пребива болния си мъж с колан. След случилото се младата момичето изпада в потрес. Прибира се при родителите си безмълвна. Оказва се, че от мощния стрес Хриси е получила биполярно разстройство. Заболяването съпътства човек цялостен живот и се характеризира със мощни промени на настроението. Така Секулова стартира да пие медикаменти. От тях психическото й положение се усъвършенства, само че физическото се утежнява, написа " България Днес ".

Христина стартира да натрупа стремително килограми, които безмилостно я обездвижват. Излишната телесна маса не разрешава на младата жена да стои повече от няколко минути изправена на крайници и заради тази причина е обречена да си стои вкъщи. Не може да излезе сама от стаята си, камо ли от къщата. Заради тежестта си Христина се лишава и от обучение, и от работа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР