30% намаление на всички концерти на Софийската филхармония в зала

...
30% намаление на всички концерти на Софийската филхармония в зала
Коментари Харесай

Коледни промоции в Софийската филхармония за 2023 г. - билетите с 30% по-евтини

30% понижение на всички концерти на Софийската филхармония в зала „ България “ през 2023 и 50% понижение на всички абонаментни цикли чакат феновете на класическата музика на касата на зала „ България “ и в Ивентим. Притежателите на карта на Филхармоничното общество могат да се снабдят и с билет на половин цена за концертите през декември, в случай че си закупят абонаментен цикъл за 2023 г. Промоцията важи до 31 декември.

И през 2023 година Филхармонията ще зарадва феновете си с стратегия, съчетала шедьоври от няколко столетия на композитори като Бетовен, Моцарт, Брамс, Малер, Равел. Бърнстейн, Рахманинов, Шостакович, Щраус, Респиги и други

Верни на традицията да показват най-хубавото от класическата музика в осъществяване на най-хубавите музиканти, и през 2023 година българската аудитория ще има удоволствието да слуша световноизвестни солисти и диригенти като Александър Улман, Дмитрий Юровски, Андре Ороско-Естрада, Саша Гьотцел, Сергей Накаряков, Сергей Хачатрян, Елена Башкирова, Юлиан Рахлин и Сара Мак Елрави.



Сред българските актьори се открояват имената на Минчо Минчев, Светлин Русев, Веско Ешкенази, Лия Петрова, Атанас Кръстев, Павел Златаров, Петър Македонски, Мартин Цонев и други

Сензацията на класиката от последните години Бомсори Ким ще направи своя дебют с Националния оркестър на 30 март. Младите звезди Юлия Хаген, Соянг Юн и Франческа Дего също за първи път ще се изправят шред българската аудитория.

На 2 април световноизвестното клавирно дуо Катя и Мариел Лабек ще показват Концерт за две пиана на Пуленк.

На 9 март в София се завръща суперзвездата Джошуа Бел.

Звездният тенор Роберто Аланя ще покори София на 26 май.



На 21 и 23 април в две вечери Валентина Лисица под палката на Найден Тодоров ще извърши интегрално клавирните концерти на Рахманинов във връзка неговата 150-годишнина.

Националният филхармоничен хор ще показа нови забавни стратегии под диригентството на Цветан Крумов, Кръстин Настев, Йосиф Герджиков и Петър Матев.

Образователната стратегия „ Фортисимо “ ще преведе младата аудитория през света на класиката с „ Моцарт за деца “, „ Пролетта в музиката “, „ Ромео и Жулиета “ и „ Пътеводител на младия слушател “. Още през януари всички, които не съумяха да си закупят билет за „ Замръзналото кралство “, ще имат втори късмет за това.

Билетите за концертите към този момент могат да се закупят на касата на зала „ България “ и в Ивентим.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР