30-годишният Тодор Вълев, който бе сниман, докато мастурбира на детска

...
30-годишният Тодор Вълев, който бе сниман, докато мастурбира на детска
Коментари Харесай

Серийният мастурбатор Тодор е на свобода

30-годишният Тодор Вълев, който бе сниман, до момента в който мастурбира на детска площадка в жк „ Меден рудник”, към този момент е на независимост без обвиняване, заяви "Флагман ".

Младият мъж беше задържан, откакто във фейсбук изтече негов кадър по какъв начин се задоволява на детска площадка.

Тодор, който е родом от Враца, само че от години живее в Бургас, е освободен след приключване на общоприетата полицейска мярка за задържане от 24 часа. Мъжът е забелязан да мастурбира от 6 майки на разнообразни площадки в най-големия бургаски комплекс от март до момента.

Жените даже са викани на различаване в Четвърто районно управление (на МВР), където изрично са показали Тодор.

От пресцентъра на прокуратурата обясниха, че извратеният мъж към момента е без повдигнато обвиняване, защото следствието по случая е в напълно начална фаза. Той е освободен, защото е с чисто правосъдно минало.

„ Разследването е в самото начало. В момента се събират доказателства, с цел да се дефинира точният темперамент на незаконната предприемчивост на извършителя”, споделиха от прокуратурата.

Съседи на 30-годишния мъж го дефинираха като чудноват, нападателен и нахален човек. Хората рядко комуникирали с него. Други пък настояват, че се занимавал със събиране на заеми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР