30-годишният Фъргюс Кларксън от Лондон, Англия, беше арестуван за нападение

...
30-годишният Фъргюс Кларксън от Лондон, Англия, беше арестуван за нападение
Коментари Харесай

Приятел на жена, когото съпругът й смятал за гей, му сложи рога и го вкара в съда

30-годишният Фъргюс Кларксън от Лондон, Англия, беше задържан за нахлуване на брачната половинка му и нейния ухажор в фамилната къща за 1,6 милиона $. Сега рогоносецът чака решението на съда и не може да се приближава до брачната половинка и любовника й, който той преди този момент считал за педераст.

Фъргюс се върнал у дома към четири сутринта, когато брачната половинка му и новият й другар Слетъри били дружно и пиели коктейли. Според думите на Слетъри, Фъргюс и преди се е опитвал да го нападна. Затова, с цел да избегне възможен скандал, нападнатият изтичал в градината и се скрил зад оградата. По-късно дамата декларирала, че брачният партньор й я пребил.



По време на правосъдното съвещание, жертвите и обвинения дадоха разнообразни версии на случилото се. Според свидетелските показания на пострадалия двугодишният брак на Фъргюс с Ребека се сблъскал с компликации, двамата даже спяли в разнообразни кревати.

" Фъргъс ме бутна в стената и имах синини на ръцете и гърба си. Той удари два пъти тв приемника и след това ме удари по лицето. Аз паднах на пода и почувствах мощна болежка в лявата ми буза ", споделя Ребека.

После, съгласно свидетелството на Ребека, брачният партньор й се нахвърли върху Слетъри, като го блъснал няколко пъти по главата. В същото време на втория етаж спял дребният им наследник.



Според версията на Фъргюс, обстановката изглеждала по друг метод. Любимата му жена се заклела, че в никакъв случай няма да му изневери. И тя твърдяла, че Слетъри е педераст. Когато се върнал вкъщи, в къщата имало сантиментална атмосфера - свещи и вино. А самият Слетъри се скрил в градината.



" Разговаряхме умерено. Ударих го единствено един път - откакто го помолих да напусне, усещах, че нямам различен избор, тъй като синът ми е на горния етаж, а брачната половинка ми и нейният другар бяха доста пияни ", споделя Фъргюс.



Но арбитър Николас Ватъм декларира, че свидетелствата на жертвите не са се различавали и са правдиви. Ревнивият брачен партньор е освободен под гаранция и чака присъда.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР