30-годишният Александър Стоянов, който в неделя вечер се простреля в

...
30-годишният Александър Стоянов, който в неделя вечер се простреля в
Коментари Харесай

Почина младият мъж, който се простреля в главата в подземен паркинг в Бургас

30-годишният Александър Стоянов, който в неделя вечер се простреля в главата с револвер в подземния паркинг на бл. 161 в бургаския ж.к. „ Славейков ”, е умрял малко преди 1 часа тази нощ. Мъжът беше с извънредно тежка контузия от огнестрелно оръжие, несъвместима с живота – входната рана бе от дясно над слепоочието, а изходната над лявото. Куршумът беше провокирал необратими провали.

Кървавата драма с Александър се разигра в подземния паркинг на кооперацията, в която живеел на квартира със своята другарка. Във съдбовната вечер в неделя, двойката имала посетители, с цел да чества рожден ден. Александър споделил, че слиза за малко до долу без да изяснява повода. След като се забавил повече от 1 час, приятелите му тръгнали да го търсят. Открили го в локва кръв на празно паркомясто в подземния гараж. Сред шокираните му близки беше и приятелката му Галина, вцепенена от смут.

Основната версия на полицията е самопрострелване. В жилището е открита записка, в която той моли околните си да му простят и декларира, че ги обича.

Александър е от Силистра, само че от години живее в Бургас на квартира.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР