30-годишната звезда на унгарското плуване Катинка Хошу обяви, че се

...
30-годишната звезда на унгарското плуване Катинка Хошу обяви, че се
Коментари Харесай

Хошу се раздели с треньора си, ще се готви сама за Токио 2020

30-годишната звезда на унгарското плуване Катинка Хошу разгласи, че се разделя с треньора си Арпад Петров и ще се готви сама за Олимпийските игри в Токио следващата година. В особено изказване тя показа, че е изгубила убеденост в Петров на Световното състезание това лято.

Хошу добави, че се е пробвала да превъзмогне тези свои усеща в последните месеци, само че в последна сметка не е съумяла. Тя добави, че е очаквала повече професионализъм и персонално отношение от Петров, само че по време на взаимната им работа не е съумяла да ги получи.

“Ще помоля сътрудниците да ми мерят, само че аз ще си бъда треньорът, което значи, че поемам цялата отговорност”, разяснява Хошу новия си проект за Игрите в Токио.

“Така или другояче от дълго време пиша образователни проекти. Знам тъкмо каква подготовка е нужна. Всеки ден упражнявам от осем до 10 часа, и, в случай че е належащо, карам до пристъп. Реших да упражнявам за Токио сама и вложих цялата си сила в подготовката за Игрите. Считам треньорският въпрос за завършен и няма да давам спомагателни изявления по въпроса”, добави известната като Желязната лейди в плуването.

Унгарката има три златни медала (100 м тил, 200 м съчетано и 400 м съчетано) и един сребърен (200 м гръб) от Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година На планетарния конгрес на огромен басейн тази година тя стана шампионка на 200 и 400 метра съчетано.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР