30-годишната Сандра Лингле като по чудо оживяла след страшна автомобилна

...
30-годишната Сандра Лингле като по чудо оживяла след страшна автомобилна
Коментари Харесай

Злочеста съдба! Тази моделка не е излизала 6 години от дома си, вижте защо

30-годишната Сандра Лингле като по знамение оживяла след страшна автомобилна злополука в Южна Каролина, Съединени американски щати. Пиян водач се забил с автомобила си в нейния и тя се врязала в телефонна кабина със скорост от 110 км/ч. Лекарите дълго време се борили за живота й, два пъти й правили неестествен масаж на сърцето и я включвали към апаратурата за изкуствено поддържане на живота, оповестява " Дейли Мейл ". Главата й набъбнала до размерите на баскетболна топка, а поради зараза, която попаднала в устата на девойката, медиците се опасяват, че в близко време тя ще остане без зъби. Заради страшните последици от случая, Сандра трябвало да изостави кариерата си на модел и все по-често почнала да мисли за самоубийство.



" След случилото се аз желаех да умра. Ненавиждах своя живот и изчезнах от света, криейки лицето си зад косата си и дома си за цели шест години ", споделя Сандра.



" Всеки мой зъб ме боли извънредно. Всяка заран ревизирам дали всички са на мястото си. Живея в боязън, че може да се лиша и от усмивката си ", споделя още тя.



След злополуката на девойката й се наложило да се учи още веднъж да върви. Лекарите възстановявали безусловно парче по парче лицето й. Но макар всички компликации, Сандра дала прошка на пияния водач. Пострадалата споделя, че това е бил 18-годишен юноша, който в този момент се е оженил и има дребна щерка. Тя не желае да погубва безстопанствен живот, знаейки, че това няма да върне предходния й тип.



Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР