30-годишната Сълзина Петрова, бременна във втория месец, сяда зад волана

...
30-годишната Сълзина Петрова, бременна във втория месец, сяда зад волана
Коментари Харесай

Майката, загубила бременната си дъщеря в катастрофа: Агонизирам, не искам да живея

30-годишната Сълзина Петрова, бременна във втория месец, сяда зад кормилото на 26 август 2015 година след края на следващия работен ден. На един разклон се забива челно в камион - ударът е толкоз яростен, че автомобилът със Сълзина е безусловно пресован. Нужна е хидравлична ножица, с цел да извадят тялото ѝ от смачканите ламарини.

Денят е черен за майка ѝ Маринка, отгледала сама единственото си чадо, откакто бащата на Сълзина ги напуща. А през днешния ден, съвсем 4 години по-късно, Маринка е застрашена от съд за вреди. Според документите по делото щерка ѝ се е качила зад кормилото с 0,5 промила в кръвта.

Не е взето поради, че Сълзина работи в завод с химически субстанции, заради което е допустимо регистрираното минимално количество да е породено от вдишването на химическите изпарения на работното ѝ място. Не са регистрирани и уверенията на роднините ѝ, че тя не използва алкохол, още повече, че е бременна в третия месец, показва Иван Мирчев, юристът на Маринка Димова.

До наказателно дело се стига, откакто притежателите на камиона палач желаят от майката и брачна половинка на починалата да заплатят с лихвите вредите по возилото, както и разноските по делото.

"Значи - ето ти пари, благодаря ти, че ми умъртви детето ", обобщава неуместната обстановка с треперещ глас просълзената почернена майка, изгубила в злополуката дъщерята и нероденото си внуче. "Аз съм дърво без корени. Аз агонизирам, аз не пребивавам, аз не желая да пребивавам ", изплаква тя в предаването "Офанзива " по Канал 3.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР