30-годишната жена в Русе, която беше убита, е била изнасилена

...
30-годишната жена в Русе, която беше убита, е била изнасилена
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Убитата в Русе жена е била изнасилена

30-годишната жена в Русе, която беше убита, е била изнасилена преди този момент. Това сподели пред публицисти министърът на вътрешните работи Младен Маринов, представен от " Фокус ".
„ Изпратил съм в Русе най-хубавите експерти, които работят по убийства. Става дума за обезчестяване с последвало ликвидиране на 30-годишна жена, която е в управителния съвет на локална телевизия. Беше осъществен още един оглед на мястото, закрепени са и конфискувани голям брой находки, в това число и генетичен материал “, сподели още Маринов и уточни, че чиновници на института по криминология към този момент откриват ДНК профил.
„ Работи се във връзка с лица от престъпния контингент, проявени по тази линия. Наблизо има и психиатрично заведение, което също е обект на наша инспекция – дали някое от лицата вътре се е отклонило. Работи се и по видеокамери и очевидци, с цел да се стигне до причинителя. Работи се и с най-близкото обграждане на потърпевшата, с цел да установим нейните контакти и проблеми, които е имала преди да се случи това брутално ликвидиране “, разяснява Маринов.
По-рано министър председателят Бойко Борисов съобщи, че чака убийството да се разкрие скоро и че на място са изпратени най-хубавите криминалисти.
Според русенския уебсайт rusemedia телевизионната водеща Виктория Маринова може би е убита по време на джогинг, тъй като мястото, край което е открита, постоянно се употребява от хората от града за бягане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР